Jooga

Ajanvaraus netistä

(Varaathan hoitoajat mieluiten päivää aiemmin)

Slow café & yoga tarjoaa viikottaisia joogatunteja sekä erilaisia kursseja.

Viikkotunnit LOKAkuussa

Hathajooga

Hathajooga on klassinen joogamuoto. Joogatunnin aikana tehdään alku- ja loppurentoutukset, aurinkotervehdyssarja ja asentoharjoituksia sekä hengitysharjoituksia. Harjoitukset vaihtuvat viikottain. Sopii kaikentasoisille.

 Energisoiva hatha

Virkistävä aamupäivän 45 minuutin joogatunti, jossa tehdään mieltä ja kehoa herätteleviä harjoituksia. Joogatuntiin kuuluu rentoutusharjoitusten lisäksi vahvistavia ja kehoa huoltavia harjoituksia.

Äitiysjooga

Äitiysjoogatunnilla hiljennytään tunnustelemaan alati muuttuvaa naisen kehoa, joka kohdussaan kasvattaa pientä lasta. Tunneilla on kevyitä turvallisia harjoituksia, jotka auttavat esimerkiksi laskemaan turvotusta, pitämään kehoa vahvana ja auttamaan liikkuvuutta pysymään hyvänä. Harjoitukset sopivat myös synnytyksen jälkeen. Jos epäröit tunnin soveltuvuutta, kysy ensin lääkäriltäsi.

YinYang

Hieman voimakkaampi alkeis- ja keskitason joogatunti. Keskitytään hengityksen rytmissä tehtäviin liikkuviin ja kehoa vahvistaviin ja huoltaviin joogaharjoituksiin.

Lempeä jooga 

Rauhallinen, kehontuntemusta lisäävä joogatunti, joka sopii jokaiselle. Viikottain vaihtuva teema, jossa huollamme kehoa lempeän liikkuvalla harjoituksella. Hengitykselle ja kehon kokemuksen tarkkailulle annetaan tilaa. Tunnilla käytetään musiikkia.

Dynaaminen jooga

Dynaaminen keskitason joogatunti kehonhuollollisella painotuksella. Keskitytään vuoroin liikkuviin ja vuoroin staattisiin kehoa vahvistaviin joogaharjoituksiin. Etsitään kehon vahvuutta ja joustavuutta. Joogan alkeiden hallitsemisesta on harjoituksessa apua.

 

tapahtumat

21.9. Äänen jooga klo 17.30-18.15

Haluaisitko ohjastusta terveeseen äänenkäyttöön ja kokonaisvaltaiseen kehon ja äänen hyvinvointiin? Haluaisitko syventää tuntemusta äänestäsi ja kehostasi, joka on kokonaisuudessaan oma instrumenttisi?

Äänen jooga on meditatiivinen tunti joka keskittyy luonnollista äänenkäyttöä herätteleviin harjoitteisiin ja äänen parantavaan värähtelyyn kehossa.

Teemme yksinkertaisia mutta voimakkaita, kehoa ja ääntä avaavia harjoitteita. Jokaiseen tuntiin sisältyy maadoittava alkumeditaatio, kehon lämmittely, syvähengitystä ja erilaisia lempeitä liiikkeitä yhdistettynä nautinnolliseen ja terapeuttiseen ääntelyyn. Laulamme myös vapaita ja vapauttavia harmonioita jolloin äänesi pääsee liikkumaan yhdessä toisten äänien kanssa resonoiden tilassa ja värähdellen kehossasi. Tunti päättyy loppurentoutukseen.

Kaiken tasoiset laulajat ja laulamattomat, äänenkäytöstä ja syvemmästä itsetuntemuksesta kiinnostuneet tervetulleita! Tule rohkeasti mukaan ja ota yhteyttä jos mieleesi tulee jotain kysyttävää.

Tunnit torstaisin klo. 17:30-18:15
21.09
28.09
05.10
12.10
(19.10 ei tuntia)
26.10
02.11

Osallistumismaksu
Kuuden äänijoogatunnin kurssi (45min/kerta) 50€
Yksittäinen tunti 10€, opiskelijat puoleen hintaan!

Opettajana laulutaiteilija ja parantavan äänen kanava Meri Nikula
www.merinikula.com

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
meri.nikula@gmail.com tai +358 40 777 9464

30.9. Asana-workshop klo 9-12

Haluaisitko syventää omaa joogaharjoitustasi, löytää tuttuihin asentoihin turvalliset linjaukset ja paneutua joogatunnin asanoihin rauhassa ja tutkien.

Kurssi sisältää kaksi harjoitusta:
9-10 yinjooga-workshop
10-10.30 tauko: kysymyksiä ja keskustelua
10.30-12 asanaworkshop: seisoma-asanat ja epäsymmetriset asennot

Harjoituksen ohjaavat Anna Maimann (Slow café & yoga) ja Heljä Pitkänen (Joogajoki).

Koko kurssin hinta: 30 €

1.10. Pilates klo 18.30-19.30 12€

Kaisu Jaako-Uusimäen pilatestunti sunnuntaina klo 18.30. Maksu suoraan opettajalle. Voit ilmoittautua tunnille sivulla vello.fi/slowcafeyoga.

5.10. Young living -ilta

Birgit Fullerin järjestämä ilta, jossa sukelletaan eteeristen öljyjen maailmaan. Vapaa pääsy! Tapahtuma alkaa klo 18.

14.10. Joogan ja tanssin työpaja klo 13-17 

 Olet sydämellisesti tervetullut joogan ja tanssin työpajaan juurichakran teemoilla! 

Aluksi tasapainotamme kehoamme joogan avulla vapauttaen pelkoja ja erilaisia elämän aikana kerääntyneitä kerrostumia niin kehoon kuin mieleemme. Perusturvamme, vaistot, selviytyminen, yhteisöllisyys, perhe, koti, työ, raha – kaikki ovat juurichakran alueen aiheita.  

Kun olemme saaneet kehon vapautuneeseen tilaan, menemme vielä syvemmälle tanssin kautta puhdistaen chakraa ja ammentaen äiti maan ikuista voimaa. Avaudumme pyhälle feminiinisyydelle ja yhdistymme siihen ladaten kehoomme uutta iloa ja energiaa. Kohotamme sisäistä tultamme, kundaliini shaktia ja annamme elämän juurevan ilon virrata. Lopuksi rentoutus  gongin äänivärähtelyllä. 

Aikaisempaa kokemusta joogasta tai tanssista et tarvitse, vain halun kohottaa energioitasi, vapautua ja yhdistyä heimoosi. 

Työpajan vetää kundaliiniopettaja, shakti, Minna Alavahtola, jolla on vajaan 20 vuoden kokemus joogasta, erilaisista tanssimuodoista, rentoutumisesta ja uusimpana rakkautena tantra. 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: 

Minna Alavahtola divine13goddessgmail.com 

Early bird hinta 6.10. asti 50€, jonka jälkeen hinta on 70€ 

17.10. Hyvinvointitapahtuma

Järjestämme hyvinvointimessut Slow café & yogassa tiistaina 17.10. klo 15-18.

Ohjelmisto on rakentumassa, joten sinulla on vielä mahdollisuus ottaa yhteyttä tullaksesi kanssamme rakentamaan yhteistä hyvinvointitapahtumaa Tornioon! Illassa ainakin mukana Slow café & yoga, Joogajoki, Niinan Aloe Vera / Forever Living, Tunnevyöhyketerapia Riikka Ojala, BYAS Face Lifter, Öljymaailma, Zinzino.

21.10. Joogajoki goes BodyPositive! Klo 11.30-13

Etkö ole koskaan uskaltautunut joogatunnille, koska murehdit, etteivät kehosi mittasuhteet sovi joogaan? Tai ehkä harrastat joogaa, mutta koet, että kaikki asanat eivät sovi sinun vartalollesi.

Heljä kutsuu sinut kokeilemaan joogaa, joka sopii kaiken kokoisille kehoille. Kurssilla tehdään yhtenäinen joogasarja, jossa käytetään monipuolisesti kehoa selinmakuulla, seisoma-asanoissa ja istuen.

Hinta: 20€

Maksimiosallistujamäärä 12
Minimi kurssin toteutukselle 5

Ilmoittautumiset Joogajoen s-postiin joogajoki@gmail.com

28.10. Sisäistä valoa kaamokseen – joogaa ja luovaa kirjoittamista

Sisäistä valoa kaamokseen – joogaa ja luovaa kirjoittamista -workshop lauantaina 28.10. klo 10-14

Kun ulkona hämärtyy, valo voi löytyä sisimmästä. Karolina Ajanki on joogaohjaaja, joka vetää hyvinvointikirjoittamisen työpajoja lempeällä asenteella. Joogan ja kirjoitustehtävien teemoina ovat eheys, tasapaino ja irtipäästäminen.

Hinta 39 €

Maksimi osallistujamäärä: 8

Ilmoittautuminen sähköpostitse 10.10.2017 mennessä osoitteeseen anna@slowcafeyoga.com.
Lisätiedot: ajanki.karolina@gmail.com, p. 050 4989121

P.S.

Voimme vuokrata joogasalia myös omaan tai ryhmäsi käyttöön vaikkapa viikottain tai viikonlopuksi, ole tästä yhteydessä riittävän ajoissa puhelimitse tai käymällä paikanpäällä. Hinnat alkaen 20€/1,5h. Koko päivän vuokraus 60€.

Sovittavissa myös erilaisia palveluita vuokrauksen yhteyteen, esimerkiksi polttareihin sisällytettynä tulevalle morsiamelle intialainen päähieronta tai kaikille yhteinen jooga- tai rentoutushetki. Kahvilan puolelta tilattavissa valikoimissamme jo olevia suolaisia ja makeita ruokia sekä juomia vuokrauksen yhteyteen tai noudettavissa paikanpäältä.