Jooga

Ajanvaraus netistä

(Varaathan hoitoajat mieluiten päivää aiemmin)

Slow café & yoga tarjoaa viikottaisia joogatunteja sekä erilaisia kursseja.

Viikkotunnit LOKAkuussa

Hathajooga

Hathajooga on klassinen joogamuoto. Joogatunnin aikana tehdään alku- ja loppurentoutukset, aurinkotervehdyssarja ja asentoharjoituksia sekä hengitysharjoituksia. Harjoitukset vaihtuvat viikottain. Sopii kaikentasoisille.

 Energisoiva hatha

Virkistävä aamupäivän 45 minuutin joogatunti, jossa tehdään mieltä ja kehoa herätteleviä harjoituksia. Joogatuntiin kuuluu rentoutusharjoitusten lisäksi vahvistavia ja kehoa huoltavia harjoituksia.

Äitiysjooga

Äitiysjoogatunnilla hiljennytään tunnustelemaan alati muuttuvaa naisen kehoa, joka kohdussaan kasvattaa pientä lasta. Tunneilla on kevyitä turvallisia harjoituksia, jotka auttavat esimerkiksi laskemaan turvotusta, pitämään kehoa vahvana ja auttamaan liikkuvuutta pysymään hyvänä. Harjoitukset sopivat myös synnytyksen jälkeen. Jos epäröit tunnin soveltuvuutta, kysy ensin lääkäriltäsi.

YinYang

Hieman voimakkaampi alkeis- ja keskitason joogatunti. Keskitytään hengityksen rytmissä tehtäviin liikkuviin ja kehoa vahvistaviin ja huoltaviin joogaharjoituksiin.

Lempeä jooga 

Rauhallinen, kehontuntemusta lisäävä joogatunti, joka sopii jokaiselle. Viikottain vaihtuva teema, jossa huollamme kehoa lempeän liikkuvalla harjoituksella. Hengitykselle ja kehon kokemuksen tarkkailulle annetaan tilaa. Tunnilla käytetään musiikkia.

Dynaaminen jooga

Dynaaminen keskitason joogatunti kehonhuollollisella painotuksella. Keskitytään vuoroin liikkuviin ja vuoroin staattisiin kehoa vahvistaviin joogaharjoituksiin. Etsitään kehon vahvuutta ja joustavuutta. Joogan alkeiden hallitsemisesta on harjoituksessa apua.

 

tapahtumat

 

 

21.10. Joogajoki goes BodyPositive! Klo 11.30-13

Etkö ole koskaan uskaltautunut joogatunnille, koska murehdit, etteivät kehosi mittasuhteet sovi joogaan? Tai ehkä harrastat joogaa, mutta koet, että kaikki asanat eivät sovi sinun vartalollesi.

Heljä kutsuu sinut kokeilemaan joogaa, joka sopii kaiken kokoisille kehoille. Kurssilla tehdään yhtenäinen joogasarja, jossa käytetään monipuolisesti kehoa selinmakuulla, seisoma-asanoissa ja istuen.

Hinta: 20€

Maksimiosallistujamäärä 12
Minimi kurssin toteutukselle 5

Ilmoittautumiset Joogajoen s-postiin joogajoki@gmail.com

21.10. Oulun Mindfulness ry johdantokurssi klo 14

Oulun Mindfulness ry järjestää johdantokurssin lauantaina 21.10. klo 14 Tornion Slow Café & Yoga:n tiloissa. Johdannolla opetellaan perusharjoituksia ja keskustellaan meditatiivisen työskentelyn periaatteista. Johdantokurssi on maksuton ja se sisältää aloitustapaamisen lisäksi 1 kk vapaan viikkoharjoituksiin osallistumisen Oulun Mindfulness ry:n tiloissa osoitteessa Keulapuomintie 10, Hietasaari, Oulu.

Ilmoittauduthan johdantokurssille etukäteen 13.10. mennessä – paikkojen määrä on rajallinen.

Mukaan kurssille tarvitset väljät vaatteet, joissa on luontevaa istua. Istumatyynyjä löytyy paikan päältä – määrä on kuitenkin rajallinen, joten halutessaan voit ottaa oman mukaan.

Ohjaajana toimii Antti Salminen. Meditaatiotaustana on zen-, vipassana- ja mindfulness-tyyppisessä harjoitus sekä kiinalaiset terveysharjoitukset (yiquan, qigong).

Nähdään kurssilla!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: salmisenana@gmail.com

http://oulumindfulness.fi/

P.S.

Voimme vuokrata joogasalia myös omaan tai ryhmäsi käyttöön vaikkapa viikottain tai viikonlopuksi, ole tästä yhteydessä riittävän ajoissa puhelimitse tai käymällä paikanpäällä. Hinnat alkaen 20€/1,5h. Koko päivän vuokraus 60€.

Sovittavissa myös erilaisia palveluita vuokrauksen yhteyteen, esimerkiksi polttareihin sisällytettynä tulevalle morsiamelle intialainen päähieronta tai kaikille yhteinen jooga- tai rentoutushetki. Kahvilan puolelta tilattavissa valikoimissamme jo olevia suolaisia ja makeita ruokia sekä juomia vuokrauksen yhteyteen tai noudettavissa paikanpäältä.